Hoveniersbedrijf van Burk bestaat per 1 juli 2017 reeds 20 jaar. In deze periode hebben wij niet stilgezeten.

1997: Per 01–07–1997 begon Marcel van Burk vanuit huis met een eigen hoveniersbedrijf. Toen nog bezig met zijn laatste schooljaar vakbekwaam hovenier op AOC Houten.

1998: In mei `98 heeft Marcel de school afgerond en is hij volledig als zelfstandig hovenier aan het werk gegaan. In dit jaar kocht hij ook zijn eerste bedrijfsbus.

1999: Per 1 mei `99 is de eenmanszaak omgezet in een V.O.F. nadat A. van Burk als nieuw ingeschreven vennoot het bedrijf kwam versterken. In dit jaar is het bedrijf ook stevig gegroeid met onze 1e minigraver en onze 2e bedrijfsbus.

2000: In dit jaar maakte het bedrijf stevige groei door met de aankoop van onze 3e bedrijfsbus , 2e minigraver , een nieuwe shovel. Ook kwam hiermee een uitbreiding door met eigen vaste medewerkers te gaan werken.

2001: Op 1 januari zijn wij met het bedrijf verhuist naar Tielerweg, nadat we op de oude locatie uit ons jasje waren gegroeid. In dit nieuwe pand konden we vanuit een plaats werken met ruim opslagterrein , modern kantoor en loods zodat alle machines en bussen ook binnen konden staan.

2002 tot 2013: Na regelmatig onze materieel te hebben gemoderniseerd werken wij nu met drie volledige ploegen hoveniers om onze kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Inmiddels hebben we nu meer dan 100 vaste klanten waar we voor werken, met zowel kleine als grote opdrachten in aanleg en onderhoud van particuliere en bedrijfstuinen.

2013: Per 1 Juli 2013 is A. van Burk wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd uit de VOF getreden. Vanaf deze datum is het bedrijf voortgezet door C.M. van Burk als eenmanszaak onder de naam: Hoveniersbedrijf van Burk.

2018: Per 1 januari 2018 zijn wij verhuist naar een eigen pand verder in de straat.  Nu zijn wij gevestigd op Tielerweg 11A te Geldermalsen. Op deze locatie wordt wonen en werken gecombineerd met vele voordelen.